In de Zuidrand

GEMEENTE AARTSELAAR WANDELT NIEUWE ZIJWEG VAN REUKENSPAD IN

AARTSELAAR – Afgelopen zondag werd in Aartselaar een nieuwe zijweg van het Reukenspad ingewandeld. Schepen René Lauwers (Groen): ‘Vroeger was dit een stukje privé-weg met publiek gebruik, dat door de boeren werd benut om naar hun velden te rijden. Sinds dit jaar hebben we het bordje ‘privaat’ weggehangen en kan iedereen hier rustig doorwandelen of –fietsen.’

Lees meer...

OOK KINDERBEGELEIDERS IBO ROBBEDOES VERDIENEN EEN PLUIM

 AARTSELAAR – Morgen donderdag 12 oktober is het de dag van de kinderbegeleider. Buitenschoolse Kinderopvang IBO Robbedoes in de Carillolei in Aartselaar wil van de gelegenheid gebruik maken om de begeleiders die er werken in de kijker zetten. Het is de bedoeling hen te bedanken en de nodige waardering uit te spreken.  

Lees meer...

MEER DAN 2 200 EURO VOOR ALZHEIMERONDERZOEK DANKZIJ CUP-CAKE-ACTIE

 

AARTSELAAR - September was cup-cake-maand in Aartselaar. Vanaf 18 september organiseerde de gemeente de verkoop van cup-cakes ten voordele van Alzheimeronderzoek. Hiervoor werkte de gemeente samen met het Technisch Atheneum Den Biezerd uit Niel, Woonzorgcentra Zonnewende en Zonnetij uit Aartselaar, seniorenverenigingen Neos, KGB en Okra, middenstandvereniging ATA en taverne La FreCha. De verkoop bracht 2 214 euro voor de Stichting Alzheimer Onderzoek op.

Lees meer...

44 NIEUWE INWONERS VAN AARTSELAAR KWAMEN NAAR INFOMOMENT

AARTSELAAR – Gisteren zaterdag organiseerde de gemeente Aartselaar een infomoment en welkomstreceptie voor haar nieuwe inwoners. In CC ’t Aambeeld maakten 44 nieuwkomers kennis met onder meer de gemeentediensten en het gemeentebestuur.

Lees meer...

GEMEENTEN UIT ZUIDRAND DOEN MEE AAN ‘BEHAAG…NATUURLIJK’

 

AARTSELAAR - De Actie ‘Behaag..Natuurlijk’ kent zijn 24ste editie. Ook dit jaar doen de gemeenten uit de Zuidrand mee. Traditioneel worden er haagpakketten, klimplanten en bomen aangeboden. Bestel nu streekeigen hagen, bomen en klimplanten tegen een voordelige prijs. Goed voor uw portemonnee, uw tuin en de natuur in het algemeen.

 

Lees meer...

AARTSELAAR ORGANISEERT FAIR-TRADE-ONTBIJT OP ZONDAG 8 OKTOBER

 

AARTSELAAR - Van zaterdag 7 tot zaterdag 14 oktober is het de Week van de Fair Trade, die in 2017 al voor de zestiende keer op rij wordt georganiseerd. Deze jaarlijkse campagne zet Fair Trade en fairtradeproducten in de kijker in heel het land. In Aartselaar laat de trekkersgroep fairtradegemeente de inwoners dit jaar kennismaken met eerlijke duurzame producten via een lekker fairtrade-ontbijtpakket op zondag 8 oktober.

Lees meer...

DIT WEEKEND BEGINT DE ZOMER IN AARTSELAAR

AARTSELAAR - Dit weekend feest Aartselaar de zomer in. De zomerhappening van de Aartselaarse handelsvereniging ATA bijt traditioneel de spits af. Nieuw dit jaar is dat de Kleine Kermis in het weekend van de zomerhappening valt. Twee weekends later viert Aartselaar het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, met traditiegetrouw een viering op vrijdag en een openluchtbal op zaterdag, met Baba Yega.

Lees meer...

AARTSELAAR KREEG DERDE HONDENWEIDE

AARTSELAAR – Aartselaar heeft een derde hondenweide. In de nieuwe hondenloopzone in de Reukens kunnen de dieren zich naar hartenlust uitleven.

Lees meer...

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Oct 18, 2017 | 20:12 pm

  Op dit moment staat er in totaal 6 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is dalend

  Read more...
 • Oct 18, 2017 | 20:09 pm

  A12: Antwerpen -> Brussel: Mobiele onderhoudsvoertuigen vanaf Boom tot Londerzeel-Industrie

  Read more...
 • Oct 18, 2017 | 20:09 pm

  Ring 2 Antwerpen (R1): File vanaf Antwerpen-Centrum tot Berchem

  Read more...
 • Oct 18, 2017 | 20:05 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Ranst

  Read more...
 • Oct 18, 2017 | 18:23 pm

  Ring 1 Antwerpen (R2): Defecte vrachtwagen ter hoogte van Lillo

  Read more...
 • Oct 4, 2017 | 17:04 pm

  E17 - A14: Gent -> Antwerpen: Afrit 12 Lokeren / Dendermonde: Wegenwerken

  Read more...
 • Jul 15, 2017 | 16:31 pm

  E17 - A14: Antwerpen -> Gent: Oprit 12 Lokeren: Wegenwerken

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove