Regio-nieuws

PVDA Edegem stelt de Edegemse basiswerking voor op de jaarmarkt in de gemeente Edegem

Elk jaar staan de verschillende politieke partijen, die in Edegem actief zijn, tijdens de jaarmarkt van de gemeente in het politiek straatje in de Trooststraat aan het gemeenteplein.

Voor PVDA Edegem is het dit jaar een speciale editie. Sinds kort heeft deze partij een eigen Edegemse basiswerking. Om dit te vieren wordt er een exemplaar van het boek Graailand verloot. De auteur en tevens PVDA voorzitter Peter Mertens komt de prijs zelf uitreiken. Mensen die deze prijs in de wacht willen slepen moeten antwoorden op volgende vraag. Hoeveel volgers zal de Facebook pagina van PVDA Edegem tellen op zaterdag 2 september om 14u. Uw antwoorden kan U mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om 14u op zaterdag zal de gelukkige winnaar of winnaares worden bekendgemaakt door Nationaal voorzitter van de PVDA Peter Mertens op de stand van de politieke partij op de jaarmarkt in de gemeente Edegem. Meer info over dit alles vindt U op het tel 0486/26 66 15.

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove