Regio-nieuws

Fortbom dit weekend in de stad Mortsel

FortBom is een familiefestival vol theater voor jong en minder jong in de tenten, loodsen, ondergrondse gangen en op de groene weiden van het schitterende FORT4.

FortBom is ondertussen al aan zijn ACHTSTE editie toe. FortBom is een joint venture van Stad Mortsel, het Cultureel Centrum en Theater FroeFroe. Daarnaast zijn er honderden artiesten en medewerkers die de voorbije jaren aan het succes van FortBom gewerkt hebben. Er is niets leuker dan voor jou, gewaardeerd publiek van alle leeftijden, een fijne theatervoorstelling spelen en daarom doen wij het zeggen ze in de stad Mortsel. FortBom richt zich op de ganse familie maar toch vooral op mensen onder de twaalf jaar. Die kunnen op FortBom ravotten, lopen, spelen en vooral veel kijken en zich verwonderen. Alle informatie over Fortbom dat dit weekend doorgaat in de stad Mortsel op vandaag zaterdag en morgen zondag vindt U op de website www.fortbom.be . Fortbom gaat door in het fort 4 met ingang aan de Forstraat of Neerhoevelaan. Voor meer info kan U ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove