Regio-nieuws

80e jaarmarkt in de gemeente Edegem start in een prima sfeer en met schitterend weer.

Ondanks de mindere voorspellingen van de afgelopen week begon de 80e jaarmarkt in de gemeente Edegem met een mooie zomerzon en gezellige zomerse temperaturen.

Op deze eerste dag van de jaarmarkt zijn er enkele jaarlijkse tradities zoals de ABES stratenloop die ook dit jaar weer kon rekenen op heel wat sportievelingen en het vuurwerk op het eind van dag 1 die vooraf gegaan werd door een fakkeltocht onder leiding van de KSA muziekkapel. Ook de straatanimatie op de jaarmarkt kon rekenen op heel wat bijval . Het weer is schitterend ondanks de mindere voorspellingen vertelde ons iemand van het gemeentebestuur. Ook vandaag is er jaarmarkt in de gemeente Edegem met al vanaf 8u de grote en welbekende rommelmarkt en er is de opendeurdag bij de Edegemse brandweer die jaarlijks heel wat mensen over de vloer krijgt. Ook is er aan cafe het Centrum een open air show die georganiseerd wordt door Carnas productions met ondermeer een optreden van Two 4 U met de schitterende zanger Johan Van Mechelen die in de zuidrand bekend staat als ambiancebrenger nummer 1. Uw lokale radio Frekwent ging gisteren al een kijkje nemen op de jaarmarkt in Edegem en we hadden er ook al traditiegetrouw een korte babbel met burgemeester Koen Metsu.

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove