Regio-nieuws

Ook dag 2 van de Edegemse Jaarmarkt baad onder een mooie zomerzon en lokt een massa volk.

Ook in de gemeente Edegem was het gisteren alweer over de koppen lopen op de 80e jaarmarkt die op zondag al erg vroeg begon met de traditionele rommelmarkt.

Als vanaf 10u werd deze rommelmarkt bijna overspoelt met bezoekers die kwamen genieten van de vele koopjes en het erg mooie zomerweer. In de namiddag ging dan veel volk langs op de opendeur dag van de brandweer zone rand post Edegem. Ook dit is traditie vertelde ons Brandweersergant David Poppe aan de microfoon bij Radio Frekwent. We krijgen hier zelfs vandaag de hulp van enkele mensen van de serie De Buurtpolitie. Na deze opendeurdag gingen velen opnieuw over de Edegemse jaarmarkt met tal van verenigingen en straatanimatie die er allen het beste van zichzelf gaven. Uw lokale radio sloot de Edegemse jaarmarkt op een gepast e manier af op bezoek bij Cafe Het Centrum waar ze zorgden voor een echt feestje met optredens van de mensen van salsa Charanga en een spetterend optreden van Two 4 you Uw Party krakers met Joe Bubble en Mike Grondy. En het mag gezegd zijn dat deze mensen weten hoe ze hun tal opgekomen publiek moeten verwennen. En ook deze mensen haalde lokale Radio Frekwent voor onze microfoon.

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 19:53 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:49 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove