Regio-nieuws

Dag 2 van de 54e Jaarmarkt in Broechem kan voor een groot deel genieten van een zomerzon en trekt veel volk naar de kinderrommelmarkt en bijhorende optredens.

Gisteren was er dag 2 van de jaarmarkt in Broechem bij Ranst.

Ondanks het minder goed voorspelde weer was het er genieten in de namiddag op de goed gevulde kinderrommelmarkt en bij het optreden van Eddy Smets en Letty Lanka. Jammer genoeg begon het wel te regenen bij de Handjes In De Lucht kinderdisco met Hovenaar Stefan Beeldens die deze regen niet aan zijn hart liet komen en het beste van zichzelf gaf voor de talrijk opgekomen kinderen. Dag 2 werd afgesloten met een optreden van Coverclash op het plein en een optreden van Yune in Café De Lindenboom. Vandaag kan je naar Broechem voor de overbekende jaarmarkt tussen 9 en 14u. Verder is er nog een Singer Songwriters stage – een mosselkermis – een knoeselkoers en er wordt afgesloten met een openluchtfuif. Alle info is er terug te vinden op de website www.jaarmarktbroechem.be. Uw lokale radio Frekwent ging er gisteren al naartoe en had er een korte babbel met organisator Tom De Noel.

 

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove