Regio-nieuws

VC Tesla Lint schrijft sportief geschiedenis: in hun vijftigste seizoen promoveren er 7 teams naar hogere reeksen en werd ook de Beker van Vlaanderen in de wacht gesleept!

VC Tesla Lint viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag.

De Antwerpse sportclub, met 26 teams in competitie en actief in Eerste Nationale België, heeft er een nergens gezien successeizoen opzitten. Niet alleen naast het veld, waar hun vijftig jarig bestaan uiterst creatief werd gevierd, maar ook op het veld schreven ze sportieve geschiedenis. Naast het lanceren van hun foodtruckmobiel ‘De Cavaran’, het brouwen van hun eigen volleybalbier ‘De Smasher’, het maken van een wervende Oscar-dansclip om alle teams uit te dagen zelf filmpjes te maken, het uitstallen van het interactief pop museum ’50 tinten volleybal in Lint’ en een heus Oscar galagebeuren met maar liefst 20 filmische inzendingen, werden er stevige resultaten bijeen gevolleybald in de gemeente Lint. Toeval of niet, maar uitgerekend in het vijftigste levensjaar beleeft deze sportclub nooit geziene sportieve hoogdagen. Het tweede, derde en vierde herenteam en het derde damesteam promoveerden naar een hogere reeks. Het tweede damesteam speelde kampioen in derde provinciale. En bovenal speelde het eerste damesteam kampioen in de Tweede Divisie en wonnen ze ook nog eens de Beker van Vlaanderen. Als kersje op de taart promoveerde de heren recreanten van het vijfde team naar de derde Sporta afdeling. VC Tesla Lint valt dus op hun eigenste jubileumseizoen maar liefst 8 keer in de prijzen. Dit alles werd gevierd bij hun sponser Magnus kwaliteitswijnen in de gemeente Kontich in aanwezigheid van de Lintse Sportschepen Alice Bruno. Er was ook meteen de voorstelling van de ploegen voor volgend seizoen en Uw lokale radio Frekwent die VC Lint uiteraard wil feliciteren met deze behaalde resultaten was erbij en had een korte babbel met voorzitter Walter Laurent.

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 19:53 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:49 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove