Regio-nieuws

Mevr Goedele Breyne is kandidaat-burgemeester in de gemeente Hove

Na twee mooie overwinningen in 2006 en 2012 is Goedele Breyne door het bestuur van pH7 – Positief Hove gevraagd om kandidaat burgemeester te zijn in 2018.

pH7 of Positief Hove is een gemeentelijke politieke partij en kiest dus voor een sterke lijsttrekker. Herman Puls, voorzitter van pH7 had Mvr Breyne gevraagd om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kandidaat-burgemeester te zijn. Wij zijn blij en fier dat zij deze belangrijke uitdaging aanvaard heeft zegt de voorzitter nu. Als schepen sociale zaken en voorzitter van het OCMW heeft zij blijk gegeven van leiderschap en engagement. Met Goedele op kop willen wij ons als lokale partij verder inzetten voor de Hovenaar aldus nog Herman Puls. Goedele Breyne zelf reageert als volgt. In 2018 ga ik met pH7 voluit voor een nog sterker resultaat. De burgemeester heeft een zeer belangrijke rol als spilfiguur, teamspeler en verzoener. Die rol wil ik voor 100 % opnemen. Tijdens de voorbije jaren heb ik zowel in de oppositie als in het bestuur de nodige ervaring opgedaan. Mijn expertise in overheidsfinanciën en ervaring als schepen en OCMW-voorzitter wil ik volledig inzetten om Hove verder te verbeteren. Een gemeente met veel potentieel zoals Hove verdient een burgemeester die dag in dag uit keuzes maakt in het belang van alle burgers. Met betaalbare plannen en doorgedreven samenwerking heb ik de droom en de ambitie om van Hove meer dan ooit een ‘Zevende Hemel’ te maken aldus Goedele Breyne.

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 19:53 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:49 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove