Regio-nieuws

Campus Sint-Ursula in de stad Lier klaar voor 2020

Gisteren ontving Campus Sint-Ursula het heugelijke nieuws van minister Crevits dat ze geselecteerd werd voor de nieuwste ronde van ‘scholen van morgen’.

Concreet werd voor de Lierse school een dossier van een kleine 13 miljoen euro goedgekeurd. Hiermee zal ze twee nieuwe gebouwen optrekken en kan ze zo het steeds stijgende leerlingenaantal opvangen.
Het gaat om een gebouw voor de basisschool Sint-Ursula Klim Op met onder meer ruime en lichte leslokalen, een sportzaal en een eetzaal.
Het tweede gebouw is bestemd voor de secundaire scholen van Campus Sint-Ursula. Daarin komen modern uitgeruste lokalen die zullen voldoen aan de eisen van de talrijke pedagogische en didactische onderwijsvernieuwingen. Op die manier kan de school nog beter inspelen op de erg diverse talenten van de leerlingen. De nieuwe gebouwen gaan niet ten koste van de ruime speel- en ontspanningsplekken, die trouwens ook een groene make-over zullen krijgen.
Kortom, weldra doorlopen leerlingen er een traject van kleuterklas tot zesde of zevende middelbaar in een gloednieuw decor. Campus Sint-Ursula in de stad Lier kan dus de toekomst met vertrouwen in de ogen kijken.

 

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove