Regio-nieuws

Meer dan 550.000 belangstellenden hebben gisteren deelgenomen aan de 27ste editie van Voka Open Bedrijvendag.

Meer dan 300 bedrijven in Vlaanderen en Brussel openden hun deuren voor het grote publiek, om een kijkje te nemen achter de schermen van hun favoriete bedrijf.

"Ondernemers ondernemen voor iedereen" was de boodschap op deze Open Bedrijvendag. Naar goede gewoonte werden er technische snufjes gedemonstreerd, jobs uitgeprobeerd, hapjes geproefd en weetjes verzameld. Uw lokale Radio Frekwent bleef uiteraard in haar geliefde Zuidrand van Antwerpen en we gingen langs bij Wereld Missiehulp aan de provinciesteenweg 400 in de gemeente Boechout waar we onder het moto ontdek, beleef en ervaar Wereld Missie Hulp mee konden genieten van een ontdekkingstocht doorheen het bedrijf en tal van nevenactiviteiten zoals een speciale kidscorner – een roadtrip met één van de vele chaufeurs – interactieve demonstraties – een klein wereldmarktje en nog zoveel meer. Zo leerden ook wij de mensen kennen achter de welbekende rode kledingcontainers die overal staan opgesteld in Vlaanderen.We hadden op het bedrijf zelf in Boechout een gezellige babbel met communicatieverantwoordelijke Karen Van Assche.

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove