Regio-nieuws

OPNIEUW & CO VERWENT ZIJN KLANTEN OP DAG VAN DE KRINGWINKEL

GegevensDe Dag van de Kringwinkel vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 oktober van 10 tot 18 uur en krijgt als thema ‘sociale tewerkstelling’.

Kringwinkels zorgen er namelijk niet enkel voor dat producthergebruik ingeburgerd geraakt en dat zo de afvalberg kleiner wordt. Elk jaar stellen ze honderden mensen te werk die niet gemakkelijk terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Dit jaar vertellen Kringloopchauffeurs Rik en Ronnie, de centrale figuren in de campagne van de Koepel van Milieuondernemers in de Sociale Economie, waarom ze zo trots zijn op hun job. In de vijf vestigingen van Opnieuw & Co worden de klanten op de Dag van de Kringwinkel verwend met een uitzonderlijke collectie retroartikelen en muziekinstrumenten. Bovendien kan iedereen voor slechts één euro genieten van een heerlijk stuk vlaai of een glaasje fruitsap. Bezoekers die de bon op de website van Opnieuw & Co (www.opnieuwenco.be) afprinten, krijgen hun stukje vlaai zelfs volledig gratis. Je kan terecht in de Kringwinkels in de Borsbeeksebinnenweg in Mortsel, de Hondiuslaan in Duffel, de Antwerpsesteenweg in Lier, de Prins Boudewijnlaan in Kontich en de Grote Steenweg in Kessel (Nijlen).

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 17, 2017 | 20:23 pm

  Op dit moment staat er in totaal 1 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 20:19 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: File vanaf Parking Ranst tot Wommelgem

  Read more...
 • Dec 17, 2017 | 19:30 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Wegenwerken ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove