Regio-nieuws

Gemeente Aartselaar en de Aartselaarse snorrenclub pakken dit jaar uit met een prinsenkoppel

Traditiegetrouw wordt er in de gemeente Aartselaar op 11 november om 11.11u gekozen voor een prinses of prins Carnaval voor het jaar nadien.

Vorig jaar had niemand in de gemeente zich aangegeven of voorgesteld voor deze titel en zaten de organisatoren van het Carnavalweekend in de gemeente toch wel even met de handen in het haar tot men Keizer Luc en Keizerin Vanessa vroeg om de honneurs waar te nemen en beide deze taak ook aanvaarde. Dus in 2017 probleem opgelost. En was het ook nu op 11 november bang afwachten of er iemand zich kandidaat wou stellen. En tot ieders verbazing waren er dit jaar zelfs 2 kandidaten. Met name Patrick Nauwelaers en Carine Hellemans die hun 50e verjaardag kracht willen bijzetten en eens gek wilden doen. Al zijn beide geen koppel maar wel goede vrienden van elkaar zeggen ze bij de Snorren in Aartselaar. Dus op 11 november kwam de raad van Elf samen met de plaatselijke Snorren, de carnavalsverenigingen, het gemeentebestuur en Keizer Luc en ze namen een wijs besluit. Geen wedstrijd in de vorm van allerlij caf├ęproeven dit jaar om een prins of prinses aan te stellen. We houden het op een prinsenkoppel in de gemeente en daar kon iedereen zich in vinden. Dus zullen op de mooie praalwagen tijdens de carnavalstoet op zondag 25 februari 2018 een prins Morris 1 en Carine 1meerijden. Beide zijn momenteel nog niet aangesloten bij een carnavalsvereniging. Maar daar zal mogelijk wel verandering in komen nemen we aan. Radio Frekwent wil de nieuwe prins en prinses en uiteraard de hele carnavalsfamilie in de gemeente Aartselaar feliciteren met dit schitterende koppel. Op naar Carnaval 2018 in Aartselaar.

 

 

Zoeken

 

Volg-ons-op-facebook

Het Weer

Verkeersinfo

 • Dec 18, 2017 | 15:25 pm

  Ring 1 Antwerpen (R1): File ter hoogte van Antwerpen-Centrum

  Read more...
 • Dec 18, 2017 | 15:25 pm

  Op dit moment staat er in totaal 16 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

  Read more...
 • Dec 18, 2017 | 15:23 pm

  Ring 2 Antwerpen (R1): File vanaf Antwerpen-West tot Borgerhout

  Read more...
 • Dec 18, 2017 | 15:18 pm

  E17 - A14: Gent -> Antwerpen: File vanaf Zwijndrecht tot Antwerpen-West

  Read more...
 • Dec 18, 2017 | 13:38 pm

  E313 - A13: Ranst -> Antwerpen: Defect voertuig ter hoogte van Wommelgem

  Read more...

Met dank aan :

omnibus small

pg-i small

pub400

gemhove